Een tuin is een keuze

"Een tuin is een keuze, een heel bewuste keuze als u het ons vraagt. Een tuin zegt iets over u en draagt bij aan uw levensgeluk. Of u nu kiest voor een onderhoudsvriendelijke tuin, een klassieke tuin of juist een moderne tuin, uw tuin moet bij u passen. U kiest voor uw tuin en wij adviseren u graag in uw keuze".

Een verrassend en creatief Tuinontwerp

Wij komen graag een keer bij u langs voor een oriŽnterend gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij samen met u in kaart wat uw wensen en ideeŽn voor uw tuin zijn. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw budget.

Het oriŽnterende gesprek begint met het bepalen van een aantal belangrijke factoren die mede bepalend zijn voor het uiteindelijke resultaat. De volgende factoren spelen hierbij een belangrijke rol:

Waar wilt u de tuin voor gebruiken?

Heeft u kinderen en/of huisdieren?

Houdt u van tuinieren of zoekt u juist een onderhoudsvriendelijke tuin.

Hoe ligt de tuin, wat zijn de schaduwplekken, waar komt de zon?

Vervolgens kijken we samen met u naar uw stijl.

Met een scala aan voorbeelden brengen we uw smaak in kaart. Of het nu gaat om een mediterrane of een romantische tuin, een Engelse of een Japanse tuin, we vinden altijd een tuin die bij u past.

Binnen uw stijl stemmen we de gewenste ingrediŽnten in het tuinontwerp af. Hierbij kunt u denken aan de soort bestrating, type erfafscheiding zoals een schutting of een haag, een vijver en eventuele voorkeur voor bepaalde bloemen en/of planten.

Als de wensen, ideeŽn en mogelijkheden bekend zijn en de locatie is ingemeten maakt tuinarchitect Karin, een verrassend en creatief Tuinontwerp geheel naar uw eigen stijl, inclusief beplantingsplan en bijpassende offerte.