Een tuin als beleving

"Een tuin van welk formaat dan ook, moet een ontdekking zijn, een stukje van uzelf, dat u ziet leven en bloeien, dat verandert in de tijd. Een tuin als verlengstuk van uw huis. Een eigen stukje paradijs waar u zich terug kunt trekken, maar waar u vooral even kunt genieten". 

Ons bedrijf is al ruim 25 jaar actief in de regio Midden-Nederland. Wij zijn gevestigd in het waterrijke en landschappelijke buitengebied Tienhoven, net onder de rook van Utrecht.

Samen met onze ervaren en vakkundig geschoolde werknemers staan wij garant voor een professioneel resultaat. Van een eenvoudige voor- en najaarsbeurt tot een mooi ontwerp en complete tuin, uw tuin is bij ons in “groene” handen!

Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, dan maken wij er een uitdagende opdracht van!                                                           


Bezig zijn met de wereld van morgen

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een tuin op een milieuvriendelijke manier is onze dagelijkse bezigheid. Het is onze uitdaging om materialen en producten te kiezen met een geringe ecologische voetafdruk en de werkmethodieken zo aan te passen dat dit op een milieu bewuste manier gebeurt.

Ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier betekent voor ons ook investeren in de kennis en kunde van ons personeel. Zo zijn onze hoveniers allen vakbekwaam en VCA gecertificeerd om onveilige situaties en arbeidsongevallen te voorkomen. Tevens bieden wij met regelmaat stageplaatsen aan voor de “groene vingers” van de toekomst.

Wij van hoveniersbedrijf Nymphaea vervullen uw behoefte van vandaag en houden rekening met de toekomst.

Hoveniersbedrijf Nymphaea is lid van de branchevereniging VHG, “Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners".